Sorsolás

Untitled Document

2012.10.23. 21:15  
FöldturkÁszok vs. Doctors

bővebben

Tabella

Untitled Document

Csapatok M P.
1. NSZK 4 12
2. Doctors 4 10
3. FölturkÁszok 4 6
3. Paksi Halászlé 4 6
3. Raubkopie 3 6
6. TFSL 4 6
6. Echnaton 4 6
8. Mezitnájk 4 6
9. Qpac 4 4
10. kaminoFutsal 3 3
11. Black Ram 4 3
12. FC Fehérvár 4 0

bővebben

Friss topikok

2011.09.30. 19:56 leni08

Palota Fc - FöldturkÁszok 2:1

A Palotát eddig minden alkalommal - habár egyre csökkenő mértékben- sikerült megvernünk. Így a szakvezetés is úgy állt a meccshez, hogy mindenképpen pontot, pontokat kell szereznünk, hogy sikerüljön bent maradnunk. A hiányzók sorát Kacsa bővítette tovább, így az alapítók közül csupán Ádi volt a pályán. A hiányzók: Miki, Kacsa, Tomi, Léni.

Ennek ellenére az új emberek remekül felvették a meccs ritmusát, Ádi, Zoli és a kapuban Geri irányításával jól működött a védelem, és néhány kontrára is futotta erőnkből. A távol maradók hiánya elsősorban az előrefelé játékban érződött. Mégis a félidő vége felé egy remek visszatámadásból Imi góljával vezetést szereztünk, és szívós védekezéssel ki is húztuk a félidőt. Meg kell említeni, hogy Zoli előtt akadt még ziccer lehetőség, amivel 2-vel mehettünk volna pihenni, de sajnos az újabb gól a lábában maradt. Érezni lehetett, hogy 1 rúgott góllal kis pályán nem biztos, hogy nyerni lehet, és ez be is igazolódott. A Palota a második félidőben egy szép egyéni teljesítménnyel és egy szerencsés góllal megfordította a meccset. Nekünk is akadtak lehetőségeink, de vagy nem vállaltuk el a lövést, vagy a labdafogóba bombáztunk. Összességében 1 pontot mindenképpen benne hagytunk a meccsben, a csapat rászolgált volna főleg a végig fegyelmezett, kemény védekezés miatt. Sajnálhatjuk mert egy újabb sorozat szakadt meg és jövő héten jön a BKV, akik ellen szintén veretlenek vagyunk(8-8, 2-2, 5-5, 6-0)! Jó lenne ha így is maradna, de piszkosul nehéz dolgunk lesz!!!

Hajrá Sr' Ászok!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://foldturkaszok.blog.hu/api/trackback/id/tr773268570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása