Sorsolás

Untitled Document

2012.10.23. 21:15  
FöldturkÁszok vs. Doctors

bővebben

Tabella

Untitled Document

Csapatok M P.
1. NSZK 4 12
2. Doctors 4 10
3. FölturkÁszok 4 6
3. Paksi Halászlé 4 6
3. Raubkopie 3 6
6. TFSL 4 6
6. Echnaton 4 6
8. Mezitnájk 4 6
9. Qpac 4 4
10. kaminoFutsal 3 3
11. Black Ram 4 3
12. FC Fehérvár 4 0

bővebben

Friss topikok

2010.11.18. 00:36 leni08

Palota Fc - FöldturkÁszok 2:5

Egy nappal a Zsírmedence elleni mérkőzésünk (4:3) után, azaz szerdán ismét játszottunk, ezúttal a Palota FC ellen, akik nagyon jól szerepelnek idén. Az összecsapást megelőzően 8 mérkőzésükön hatszor diadalmaskodtak, és csak kétszer szenvedtek vereséget. És a két csapat, aki le tudta győzni őket: a CSTB és a Torpedo Vodka…

Az első félidőben viszonylag kiegyenlített játék folyt a pályán, helyzetek itt is, ott is. A védekezésünket dícséri, hogy ennek ellenére nem kaptunk gólt az első játékrészben. Viszont mi Kacsa révén szereztünk egyet a félidő derekán, és mivel Léni egész pályás emelése-lövése a kapufán csattant, 1:0-val fordult a két csapat. Sajnos Léni bokája aláfordult az első felvonás hajrájában. Igazából duplán sajnos, mert láthatóan a keddi formáját hozta magával. A második 25percben is tartottuk a látványos, kombinatív játékunkat, így a második gólunk is hamarosan megszületett. Dávid vette be a Palota kapuját egy pompás lövéssel, aminél a labda mindkét kapufát érintve végül is úgy döntött, hogy megpihen a hálóban. Ezután jött még 3 gólunk, amikről nem feltétlenül időrendben fogok megemlékezni. Jöjjön mindjárt Dörömbölő második találata, amit egy precíz gurítás eredményezett a kapus zoknija mellé. Zoli is góllal tette még szebbé a szerdai remek teljesítményét. És akkor egy egészen parádés gól van még hátra: az ellenfél kapusa kicsit kint állt a kapujából, ráadásul a cseréinkhez beszélt, amit Kacsa azzal büntetett, hogy saját hatosunkról emelt a kapuba! Szóval 5:0 is volt az eredmény, amit aztán még a Palota – ha jól emlékszem egy játékos révén - két góllal módosítani tudott. De véleményem szerint nem volt kérdéses a meccs kimenetele, megérdemelt győzelmet arattunk. Külön öröm, hogy a szezonbeli egyik legjobb játékunkat láthatták, akik megtekintették a találkozót (Geri egyik legjobb meccsét fogták ki, akik miatta érkeztek). A Palota is szépen focizik, így igazán látványos meccs volt.

Már csak két mérkőzés vár ránk ebben a szezonban, és az eddigi eredményeinknek köszönhetően kiváló helyzetből készülhetünk rájuk. Én azt javaslom, hogy ne kezdjünk el számolgatni, hanem arra figyeljünk, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki ebből a két találkozóból, és majd a végén meglátjuk, ez mire volt elég a tabellán. A Paksi Halászlé ellen tavaly döntetlent játszottunk, ami még most is fájó pont, mivel a spori nem fújta be a 6.fault-jukat, pedig nem kicsit rúgtak fel…  Mindenkinek jó pihenést, illetve lábadozást kívánok a hétvégére!

Hajrá ’Ászok!

 

 

 

                                                         Miki

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://foldturkaszok.blog.hu/api/trackback/id/tr862456242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

majd remélem lesz beszámoló szerdáig, minden info érdekel a Palotáról, fontos meccsünk lesz velük.. :)
süti beállítások módosítása