Sorsolás

Untitled Document

2012.10.23. 21:15  
FöldturkÁszok vs. Doctors

bővebben

Tabella

Untitled Document

Csapatok M P.
1. NSZK 4 12
2. Doctors 4 10
3. FölturkÁszok 4 6
3. Paksi Halászlé 4 6
3. Raubkopie 3 6
6. TFSL 4 6
6. Echnaton 4 6
8. Mezitnájk 4 6
9. Qpac 4 4
10. kaminoFutsal 3 3
11. Black Ram 4 3
12. FC Fehérvár 4 0

bővebben

Friss topikok

2011.04.03. 16:36 leni08

Palota FC - FöldturkÁszok 4:5

 

    A harmadik fordulóban a Palota FC volt a soros ellenfelünk, akikkel évről évre szorosabb meccset játszunk. Reméljük, hogy ez a jövőben nem így lesz, mivel a tegnapinál szorosabb eredmény jövőre már nem ér majd 3 pontot… Rögtön az első percektől kezdve világos volt, hogy nehéz mérkőzés vár ránk, az első kapott gólra sem kellett sokat várnunk. Ezt követte egy második is, ami különösen bosszantó volt, mivel mi végeztünk el szögletet, és abból kontráztak le minket. Azt viszont jó volt látni, hogy 0:2 után is nyugodtak maradtunk, ugyanakkor mindenki érezte, hogy jobban kell igyekeznünk ahhoz, hogy ponto(ka)t szerezzünk. Viszonylag gyorsan sikerült is szépíteni, Kacsa keresztbetett labdáját a hosszú saroknál Léni tessékelte a kapuba, így alakult ki a félidei 1:2-es mérkőzésállás. A második félidőben is rendkívül sokat dolgozott mindenki, Tamás védései nem egyszer tartották meccsben a csapatot. Az egyenlítést egy szabadrúgás-variáció hozta meg, amikor Kacsa legurította Léninek, majd az élesen belőtt labdát Zoli tette el a helyére. Ezután egy olyan gólt kaptunk, amit nem gyakran lehet látni a JÁG-Arénában, talán nem csak nekem jutott eszembe Zinedine Zidane róla… Egy blokkról felpattanó gyertyát kapásból vágta hálónkba a Palota játékosa, 2:3. Szerencsére a lendületünket nem törte meg, hogy ismét hátrányba kerültünk, és rövid időn belül ismét egyenlítettünk. Kacsa a balszélről befelé tolta a labdát, majd kilőtte a hosszú sarkot, 3:3. A vezető gólunkat is a 9-esünk jegyezte, Léni középre fejelt labdáját közvetlen közelről juttatta a gólvonalon túlra. A kétgólos vezetés is összejött, miután Miki lőtt az üresen hagyott kapuba. Sajnos sok apró szabálytalanságot követtünk el, és az utolsó említésre való momentum is egy a 6. faultunk után ellenünk megítélt, majd értékesített 10méteres volt, így alakult ki az 5:4-es végeredmény. Munkás győzelem volt, talán értékesebb is, mint egy sima meccs lett volna. Főleg az első fordulóbeli nyert helyzetet követő vereségünk után volt nagy dolog, hogy kétgólos hátrányból is megfordítottuk az eredményt. De kedden lehetőleg ne várjuk meg, míg 0:2-ről kell visszajönnünk. 

Gratulálok mindenkinek, és

 

 
Hajrá ’Ászok!
 

ui: Köszönjük szépen a kilátogató szurkolóink bíztatását, plussz motivációt adott, hogy kijöttetek!

 

Miki

 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://foldturkaszok.blog.hu/api/trackback/id/tr462796457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kedden nem kell megvárnotok, mert az a meccs elmarad. illetve nem elmarad, hanem minket kizártak, így játék nem lesz már velünk...Elton
Láttuk, köszönjük ,hogy szóltál. Ha meg lehet kérdezni, mi volt a kizárás oka?
süti beállítások módosítása