Sorsolás

Untitled Document

2012.10.23. 21:15  
FöldturkÁszok vs. Doctors

bővebben

Tabella

Untitled Document

Csapatok M P.
1. NSZK 4 12
2. Doctors 4 10
3. FölturkÁszok 4 6
3. Paksi Halászlé 4 6
3. Raubkopie 3 6
6. TFSL 4 6
6. Echnaton 4 6
8. Mezitnájk 4 6
9. Qpac 4 4
10. kaminoFutsal 3 3
11. Black Ram 4 3
12. FC Fehérvár 4 0

bővebben

Friss topikok

2011.03.27. 17:37 leni08

Két meccs 3 pont

FöldturkÁszok vs stohl buci 3:4

&

FölturkÁszok vs Paksi Halászlé 3:0

    Felemás szezonkezdeten vagyunk túl… Ez a két meccsünk eltérő kimenetelén is látszik, illetve azon, hogy a tavalyi szezonhoz képest hogy mennek a dolgaink. Az őszi szezonhoz hasonlóan sajnos megint nem tudtunk végleg eldönteni a mérkőzést kétgólos vezetésről, aztán két héttel később viszont szokatlan módon kitettünk magunkért egy rangadón. Az első meccsünkön mi kaptuk az első gólt, ami szerencsére felébresztette a csapatot, és válaszul hármat is berámoltunk a stohl buci hálójába. A góljainkat Andrew, Kacsa és Léni szerezte. Andrew találata különösen szép támadás befejezése volt. Ekkor azt hihettük, minden rendben lesz, zsákban a 3 pont. Csak hát azt a bizonyos zsákot (ahogy a németek is mondani szokták) be is kell kötni. Mindenekelőtt önfeláldozó védőmunkával. Persze voltak jó lehetőségeink újabb gólok szerzésére, de 3:1-ről azt a meccset újabb lőtt gól nélkül is meg kellett volna nyerni. És ez azért nem így történt, mert nem úgy védekeztünk, ahogy két héttel később… …amikor is a Liga egyik élcsapatát győztük le 3:0-ra! Ennyire egységesnek talán még nem is láttam a FöldturkÁszokat, pláne nem egy rangadón. Nem nálunk volt többet a labda az 50 perc során, mégis türelmesen játszottunk, és a lehetőségeinket szépen kihasználtuk. A védekezésünk rendkívül fegyelmezett és szervezett volt, + 2 remek kapusteljesítményt is felmutattak a portásaink. Az első gólunkat Kacsa jegyzi egy középről leadott lövésből, az első félidőben ez volt az egyedüli találat. A fordulás után is inkább a védekezés dominált a játékunkban, csak itt már látszott az ellenfél játékosain, hogy idegesebbek, olyan passzokba is hiba csúszott, amit egyébként szerintem csukott szemmel is megcsinálnak más helyzetben. Ez egyértelműen a csapatvédekezésünk érdeme. A második félidő közepe táján egy labdaszerzést követően Geri vágta be a második gólunkat. Ezután kb. 10percig kapus nélkül játszottak, ám így is mindössze egy nagy helyzetet dolgoztak ki a paksiak. A lefújás előtt nem sokkal – ezen az estén immár harmadszor, egy saját térfeles labdaszerzést követően voltunk eredményesek – Kacsa és Geri passzolgatták végig az ellenfél térfelén a labdát, majd Geri gurított a hálóba, 3:0, ez a vége!

   Elismerésem az egész csapatnak, és mindenkitől ilyen hozzáállást szeretnék látni szerda este is a Palota ellen! Addig is,

Hajrá ’Ászok!

Miki

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://foldturkaszok.blog.hu/api/trackback/id/tr242776158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása