Sorsolás

Untitled Document

2012.10.23. 21:15  
FöldturkÁszok vs. Doctors

bővebben

Tabella

Untitled Document

Csapatok M P.
1. NSZK 4 12
2. Doctors 4 10
3. FölturkÁszok 4 6
3. Paksi Halászlé 4 6
3. Raubkopie 3 6
6. TFSL 4 6
6. Echnaton 4 6
8. Mezitnájk 4 6
9. Qpac 4 4
10. kaminoFutsal 3 3
11. Black Ram 4 3
12. FC Fehérvár 4 0

bővebben

Friss topikok

2010.05.06. 10:05 leni08

Újra a győzelem útján

Tegnap a JÁG arénában, egy jó meccsen vertük a keményen, de sportszerűen játszó Palota FC-t.

Góljaink sorát Kacsa nyitotta, egy szabadrúgással, majd Jómagam értékesítettem Dávid fejespasszát, Miki meglőtte szokásos bombáinak egyikét, majd Kacsa egy tiszeletkör után ballal mattolta az ellenfél védelmét. A félidőt egy szép támadás végén Zsoló gólja zárta. Az első félidőt magabiztos, szép játékkal hoztuk le, szinte hiba nélkül.

Második félidő elején-a hagyomány szerint- 10 percig elfelejtettünk focizni, jöttek is szépen a hibák sorban. A csapat fegyelmezetlensége a szabadrúgás góljukban csúcsosodott ki, szerintem nem kell részletezni, több ilyen ne legyen! A második félidőben a támadó játékunk továbbra is hozta a gólokat. Kacsa Andrew forintos ívelést továbbította a kapuba, Kacsa passzát Jómagam pöcköltem az ellen hálójába, míg Zsoló szintén egy szép támadás végén, technikás mozdulattal perdített a kapus felett a hálóba.

A végeredmény: FöldturkÁszok-Palota Fc 8-3

Jövő héten játszuk le az elhalasztott derbyt a BKV ellen (kedd 18.00 JÁG), ami rendkívül fontos a bajnokság végkimenetele szempontjából, valamint szerdán a Mezitnájk csapatával csapunk össze, ahol szintén a 3 pont a cél!! Valamint igen fontos, hogy jövő héten csütörtökön lesz sportnap az ELTÉn, lehet focicsapatoknak jelentkezni, el kellene indulnunk, várom a kommenteket ezzel kapcsolatban.

Hajrá 'Ászok!

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://foldturkaszok.blog.hu/api/trackback/id/tr831978490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása