Sorsolás

Untitled Document

2012.10.23. 21:15  
FöldturkÁszok vs. Doctors

bővebben

Tabella

Untitled Document

Csapatok M P.
1. NSZK 4 12
2. Doctors 4 10
3. FölturkÁszok 4 6
3. Paksi Halászlé 4 6
3. Raubkopie 3 6
6. TFSL 4 6
6. Echnaton 4 6
8. Mezitnájk 4 6
9. Qpac 4 4
10. kaminoFutsal 3 3
11. Black Ram 4 3
12. FC Fehérvár 4 0

bővebben

Friss topikok

2010.05.13. 10:20 leni08

2 meccs 2 győzelem

Kedden bepótoltuk a BKV ellen elmaradt mérkőzésünket, tegnap pedig a Mezitnájk csapatával játszottunk.

A keddi meccsen talán a szezon legokosabb játékával, 6-0-ra vertük a kissé talán motiválatlan BKV Hátra csapatát. Mindenki jól játszott, szinte hiba nélkül hoztuk le a meccset.

Kacsa nyitotta meg góljaink sorát, oldalról szinte az alapvonalról rugott gólt, a védő márcsak beljebb tudta segíteni a bogyót. Majd a következő gólt is Ő vállalta, egy szép támadás végén. A harmadik gólt Kacsa visszagurításából Miki bombázta az ellenfél hálójába.

A második félidőben Miki passzából Léni volt eredményes, majd Kacsa cselezte be magát az ellenfél 6-sán belülre és gurított egy gólt, végül Tamás kidobását Léni csúsztatta az üresen álló BKV kapujába. A keddi teljesítményéért mindenkit gratuláció illet.

A tegnapi meccsen a már kiesett Meztinájk csapatával játszottunk. Habár győzelmünk nem forgott veszélyben, látszott a csapatban a keddi meccs, mind lábban, mind fejben.

Góljainkat szép egyéni megoldások és akciók végén szereztük. Az elsőt Léni passzolta le az egyik sarokba, majd Zsoló volt eredményes egy kidobásból, aztán Kacsa pöccintette el a kifutó kapus mellett. A második félidőben két Kacsa szögletből Léni volt eredményes, majd Zsoló passzát is beterelte a hálóba, a második félidőben Kacsa is betalált, kialakítva a 8-3as végeredményt.

Összeségében amit szerettünk volna az teljesült, 2 meccs 6 pont, gólarányjavítás is sikerült. Szép volt ez a hét, jövő héten tegyük fel a koronát a szezonra!!!

Hajrá 'Ászok!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://foldturkaszok.blog.hu/api/trackback/id/tr801999325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása