Sorsolás

Untitled Document

2012.10.23. 21:15  
FöldturkÁszok vs. Doctors

bővebben

Tabella

Untitled Document

Csapatok M P.
1. NSZK 4 12
2. Doctors 4 10
3. FölturkÁszok 4 6
3. Paksi Halászlé 4 6
3. Raubkopie 3 6
6. TFSL 4 6
6. Echnaton 4 6
8. Mezitnájk 4 6
9. Qpac 4 4
10. kaminoFutsal 3 3
11. Black Ram 4 3
12. FC Fehérvár 4 0

bővebben

Friss topikok

2010.10.21. 02:51 leni08

FöldturkÁszok – CSTB 1:2 & FöldturkÁszok – Armada 3:2

Rendhagyó módon a múlt heti vereség rezüméjét együtt írom – az időközben már tegnapinak számító – győzelemmel. Egyrészt nehéz arról a mérkőzésről bármit is írni, másrészt bíztam benne, hogy az Armada ellen már jobb játékkal hozakodunk elő, és akkor a legtöbb kritikus észrevétel már nem lesz érvényes Ránk. Nagy örömömre így történt!

Az első gondolat, ami az egy héttel ezelőtti meccs után eszembe jutott, az jópár éve Dede szájából hangzott el egy hasonló összecsapás után: „Wir haben scheiße gespielt, scheiße verloren. Scheiße!”. Persze ez alapján nehéz lenne tanulságokat levonni, ezért ennél konkrétabb igyekszem lenni… A CSTB rendkívül jó Csapat, nagyon egységesek, ahogy azt már többször is láttuk. A védelmünkkel, pontosabban a védekezésünkkel szerintem minden rendben volt. Ezt a mindössze két kapott gól is alátámasztja. Persze különösen fájó volt, hogy az utolsó percben kaptuk a vereséget jelentő gólt… Szerencsénk sem nagyon volt a támadásoknál, Léni kétszer is próbára tette a kapufa minőségét. De nem játszottunk kombinatívan, a támadásaink sablonosak voltak, a védősor és a támadósor egymástól elszigetelten küzdött, így nagyban megkönnyítettük a védők dolgát. Persze ahogy mondani szokás, annyira tudtunk játszani, amennyire hagytak minket… A bátorság hiányzott belőlünk egy hete. Kiemelném Zsoló teljesítményét, gyakorlatilag átjátszhatatlan volt, és az egyenlítő gólunkat is Ő szerezte. Mindenesetre jó volt ilyen sok „FöldturkÁszok-szurkoló” előtt játszani, még ha csalódást is okoztunk. Köszönjük, hogy kijöttetek!

Az Armada ellen többet járattuk a labdát, sok helyzetet dolgoztunk ki, és végül megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot. Az első perctől éreztem, hogy mindenkiben megvolt a motiváció, hogy jóvátegyük a múlt heti mérkőzés hibáit. Léni gólja sok mindenért kárpótolt! Zoli szögletére a rövidre érkezett a 8-as számú játékosunk, majd sarokkal helyezte a labdát a hosszú sarokba. Még az első félidőben jött a menetrendszerű Kacsa-találat, jobbal majdnem középről vágta be. Sok veszélyes lövés jött a kapunkra, de 2:0 után már nem gondoltam, hogy bemegy valamelyik is, mert akkor már kissé türelmetlen volt az Armada. A mérkőzésbe a nem szándékos kezezésem (értsd: épp fordultam meg, és nem mozdult a kéz a labda felé(!), és nem is kapuba tartó labda akadt el így) miatt megítélt büntető hozta az ellenfelet. Ezután nagyon feljöttek, Dávid gólja nagyon kellett, amivel 3:1-re alakította az eredményt. Ezt követően még kihagytak egy büntetőt, amit a 6 szabálytalanságunk miatt rúghattak, de szereztek egy gólt. És mivel döntő szituációban nem alkalmazta javukra a Spori az előnyszabályt, valamint akkor vetett véget a mérkőzésnek, amikor hárman vittük két emberre (a kapus nem volt köztük!) a labdát, az eredmény már nem változott: 3:2.

Összességében elégedettek lehetünk, mert jobb játékot mutattunk be. Persze ez valószínűleg amiatt is volt, hogy nem a CSTB volt az ellenfél. De a feldobott labdáknál a védők, a kigurítottaknál pedig a csatárok már próbáltak úgy helyezkedni, hogy megjátszhatóak legyenek. Ez mindenképpen előrelépés, így tovább!

 

Hajrá ’Ászok!

 

 

 

Miki

 

 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://foldturkaszok.blog.hu/api/trackback/id/tr262387645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása