Sorsolás

Untitled Document

2012.10.23. 21:15  
FöldturkÁszok vs. Doctors

bővebben

Tabella

Untitled Document

Csapatok M P.
1. NSZK 4 12
2. Doctors 4 10
3. FölturkÁszok 4 6
3. Paksi Halászlé 4 6
3. Raubkopie 3 6
6. TFSL 4 6
6. Echnaton 4 6
8. Mezitnájk 4 6
9. Qpac 4 4
10. kaminoFutsal 3 3
11. Black Ram 4 3
12. FC Fehérvár 4 0

bővebben

Friss topikok

2010.12.07. 13:22 leni08

PPBK - FöldturkÁszok 3:2

Normális játékra alkalmatlan körülmények között szenvedtünk vereséget a szerencsével jól sáfárkodó PPBK ellen. Szép lett volna egy szezonzáró győzelem, de mind a pálya minősége, mind az eddig a kezünket fogó fortuna ellenünk volt a meccsen, ráadásul meg sem dolgouztunk azért hogy magunk javára fordítsuk a meccset. Zoli két gólját szép támadások után szerezte, hátul azonban gyakran kinyíltunk, elöl meg rúgtunk vagy 5 kapufát, kimaradt egy bűntetőnk, szóval még így is voltak lehetőségeink. Nem az év meccsét játszottuk...

Úgy alakult a vége, hogy harmadikak lettünk. Látszik, egyetlenegy elmaradt győzelmünk esetén a 8. helyen zártuk volna a szezont, tehát elég erős középmezőny élén végeztünk. Visszaemlékezve szerencsés, szoros győzelmeinkre, és az utolsó két forduló meccseire talán reális az eredményünk, kicsit végezhettünk volna közelebb az élen álló két csapathoz. Összehasonlítva az előző szezonnal, marha kevés gólt lőttünk. Ennek több okát látom: 1. Zsoló távozásával előrefelé sémásabb lett a játékunk, Mikinek meg Andrewnak bátrabbnak kell majd lenni a jövőben 2. sorozatos sérülések, Dávid esetében több hiányzás ami nem könnyítette meg beépülését 3. sajnos hiányoztak Zsoló, Miki gólpasszai, főleg Léninek aki ezekből szerezte az elmult idényben góljai 80%-át.  Örömteli azonban hogy csapatként egyre jobban működött a gárda, védelmünk bitang erős csapatszinten is, valamint, hogy Kacsa meg tudta közelíteni tavaszi formáját, ismét bombaformában ontotta a gólokat, habár Zsoló távozása az Ő góljai számában is meglátszott. Ádi beérett mint Sebők Vili, néha öröm volt nézni fegyelmezett játékat, azonban még be-becsúsznak fehér foltok. Andrew játéka Piqué-t idézi a Barcában egyre jobban lép fel előre, hátul magabiztos. Miki ebben a szezonban vált igazi csapatkapitánnyá, némely meccseken meglepett a hozzá képes agresszív futballjával, sajnos lövései nem jöttek úgy mint szoktak, de "több nap mint kolbász", tavasszal menni fog! Dávidnak sok hiányzása volt sérülése miatt, nem magyon találta formáját, Palota ellen azért látszott, hogy tud Ő focizni, utol kell érnie magát. Két kapusunkkal-Gerivel és Tamással- meg lehetünk elégedve, jól védenek, kevés hibával, jól irányítanak, nagyszerűen készítik fel egymást, különböző stílusuk még az ellenfeleket is megbabonázza. Fontos megemlíteni még Zoli játékát, aki Jolly Joker szerepkörből a végére fontos része lett a csapatnak. Úgy gondolom, hogy Ő majd a JÖVŐ egyik pillére lehet a FöldturkÁszok életében. Tavasszal többet kell együtt játszanunk, akkor előbbre léphetünk, ellenkező esetben nem biztos, hogy meg lesz a dobogó.

 

Télen is, bárhol is

 

Hajrá 'TurkÁszok!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://foldturkaszok.blog.hu/api/trackback/id/tr232499394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása