Sorsolás

Untitled Document

2012.10.23. 21:15  
FöldturkÁszok vs. Doctors

bővebben

Tabella

Untitled Document

Csapatok M P.
1. NSZK 4 12
2. Doctors 4 10
3. FölturkÁszok 4 6
3. Paksi Halászlé 4 6
3. Raubkopie 3 6
6. TFSL 4 6
6. Echnaton 4 6
8. Mezitnájk 4 6
9. Qpac 4 4
10. kaminoFutsal 3 3
11. Black Ram 4 3
12. FC Fehérvár 4 0

bővebben

Friss topikok

2010.04.18. 12:42 leni08

A nagy meccs

2007/2008-as tanév téli vizsgaidőszakának végén 20-30 másodéves földtudós hallgató úgy gondolta, hogy a sikeres vizsgaidőszak befejezését megünneplik. Ismerettségük, barátságuk szorosabbá fűzése érdekében Borsosberénybe szerveztek kirándulásos partyt.

A kolleginák jóvoltából igen finom paprikás krumpli és pár liter itóka elfogyasztása után, az egyik asztalnál érdekes beszélgetés bontokozott ki az egyik kedvelt férfi témáról; a fociról. Kiderült, hogy az alapszakon, de főleg a geofizika szakirányon is sokan tanulunk, akik valamilyen szinten Grund/NB2/NB3/megyei űztük ezt az "ipart". Adta magát a gondolat, hogy mi lenne ha elindulnánk az ELTE Lágymányosi bajnokság -akkori legalacsonyabb- "C" ligájában. Az alap tehát meg volt, Kacsa, Ádi, Palotás Dávid és jómagam ott megállapodtunk, hogy megszervezzük a csapatot. A csapat neve FöldturkÁszok lett, ugyanis mérnök ismerőseim gyakran cikizték így a szakirányom, megtetszett a név, a srácok pedig beleegyeztek.

Sikerült elméleti fizika óra előtt összeállítani egy névsort( Miki a cséká is nagy nehezen aláírt hozzánk :D). Az akkori csapat tagjai (remélem senkit sem hagytam ki):Richter, Andor, Dani( A Nagy Józska fija), Feri, Palotás, Miki, Kacsa, Ádi, Léni.

A C ligát, addig nem igen látott mennyiségű rúgott góllal (103) veretlenül megnyertük. Az első idény során, többször is sorra kerülő igen komoly italozáskor előfordult hogy a jövőt latolgattuk. El tudnánk-e érni az A osztályt? Ha, igen mik lehetnek a céljaink ott? Már akkor is óriási híre volt a Torpedónak. Megfogalmazódott bennem/ bennünk a nagy cél: ha egyszer ott leszünk, el kellene kapni Őket.

"Sok víz lefolyt azóta a Vén Dunán", indítottunk haveri csapatot (Herezsák C liga 3. hely) az megszűnt, az alapcsapat kicserélődött, az egykori csapattagok ma is követik  az 'Ászok szereplését. Két B liga 4. hely után-BKV visszalépését követően- 2009 őszén az A ligában találtuk magunkat. Jó meccseket játszottunk, nem vallotunk szégyent, de a Torpedót nem kaptuk el (6-9).

A tanulópénzt megfizettük. A csapat jóformában van, veretlenül 2. Előttünk csak egy csapat van, nyomunkban kettő. A rekordbajnokkal játszunk szerdán...A cél nem változott...

Hajrá 'Ászok!

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://foldturkaszok.blog.hu/api/trackback/id/tr801931359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása