Sorsolás

Untitled Document

2012.10.23. 21:15  
FöldturkÁszok vs. Doctors

bővebben

Tabella

Untitled Document

Csapatok M P.
1. NSZK 4 12
2. Doctors 4 10
3. FölturkÁszok 4 6
3. Paksi Halászlé 4 6
3. Raubkopie 3 6
6. TFSL 4 6
6. Echnaton 4 6
8. Mezitnájk 4 6
9. Qpac 4 4
10. kaminoFutsal 3 3
11. Black Ram 4 3
12. FC Fehérvár 4 0

bővebben

Friss topikok

2010.04.23. 22:38 leni08

Első vereség a szezonban

Így 2 nappal visszatekintve a szerdai meccsünkre-ahol 6:2-es vereséget szenvedtünk az okosan játszó Torpedótól- sokféle indokot fel lehet hozni, hogy mi okozta vereségünket.Ezek leírása, megbeszélése nélkül, valamint együtt gyakorlás nélkül nem hiszem, hogy ilyen fontos meccseket a jövőben hozni tudnánk.

Az egy dolog, hogy a bíró több, mint 10 percet késik, ezt inkább nem kommentálnám. Szervezőkről a véleményem meg van. De a többi dolog, a rossz csere, a cserék előtti oda nem figyelés( ami eddig egyszer sem volt gond), az hogy már az ég tudja, hogy mióta Miki a cséká és cseszünk odafigyelni rá, hogy mit mond.

Meg kell érteni mindenkinek, hogy ha nem figyelünk a csapatvédekezésre, akkor vége. Nem fogunk meccseket nyerni. Az összes eddigi meccset, pontot amit hoztunk azért volt mert tudtuk ezt. Most szerdán, valahogy nem voltunk ott fejben szerintem,a koncentrálás hiányzott, hiányzott a csapatban való gondolkodás (ami baj esetén sajnos vissza-vissza térő motívum). Nagy esélyt szalasztottunk el, ugyanakkor mostantól egyértelmű a célunk, 4 meccsből 12 pont, aztán majd meglássssuk mire elég.

Jövő szerdán a BKV-Hátra ellen játszunk, ki lehet mondani derbyt. Megalakulásunk óta egyik fő riválisunk. 3 kitűnő, parázs hangulatú meccsen 3 döntetlen született ellenük eddig. Itt az idő a mérleget felénk billenteni. A BKV helyezése ne tévesszen meg senkit, rendkívül jó csapatról van szó.

Mindenki pihenjen, készüljön, aki tud jönni hétfőn 16.00 órakor BEAC, edzés.

Hajrá 'Ászok!

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://foldturkaszok.blog.hu/api/trackback/id/tr761946875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása