Sorsolás

Untitled Document

2012.10.23. 21:15  
FöldturkÁszok vs. Doctors

bővebben

Tabella

Untitled Document

Csapatok M P.
1. NSZK 4 12
2. Doctors 4 10
3. FölturkÁszok 4 6
3. Paksi Halászlé 4 6
3. Raubkopie 3 6
6. TFSL 4 6
6. Echnaton 4 6
8. Mezitnájk 4 6
9. Qpac 4 4
10. kaminoFutsal 3 3
11. Black Ram 4 3
12. FC Fehérvár 4 0

bővebben

Friss topikok

2010.11.11. 02:16 leni08

Pontlopók - FöldturkÁszok 3:6

A Pontlopók csapata is 0 pontosként vágott neki a meccsnek, így mi voltunk az összecsapás egyértelmű esélyesei. Szóval az eheti fellépésünk a Kiábrándítók ellenihez hasonló mérkőzésnek ígérkezett, de nem igazán lett az…

Dávid mellett sajnos Gerit és Zsolót is nélkülöznünk kellett a szezonbeli 7. mérkőzésünkön. Viszonylag kiegyenlített játék folyt az első percekben, az látszott, hogy nem lesz a múlt hetit idéző sima győzelem. Az első játékrész derekán egy sarokrúgást követően megszereztük a vezetést: Andrew labdáját Kacsa ballal vágta a kapuba. Kicsit megnyugodtunk a vezetés tudatában - talán túlságosan is. Egy labdavesztésből lekontráztak a Pontlopók: 1:1, ez volt a félidei állás is. A második felvonásban kissé álmosan kezdtünk, mintha arra vártunk volna, hogy a gólok maguktól jönnek majd. A kapu előtt némi határozatlanság volt jellemző ránk. Aztán gyorsan kaptunk rögtön két „kijózanító” gólt is… Aminek viszont nagyon örülök, és amire az egész Csapat büszke lehet: a lehető legjobban reagáltunk a kialakult szituációra. A párharcokba nagyobb határozottsággal vetettük bele magunkat, és a kapu előtt is jobb döntéseket hoztunk. Ezt az mutatja a legjobban, hogy percek alatt megfordítottuk az állást. A szépítő gólt Kacsa középre adásából Miki szerezte (3:2), majd Kacsa újból betalált, így lett villámgyorsan 3:3. A vezető gólra sem kellett ezután sokat várni, remek összjáték végén (ismét Kacsa centerezett) Léni helyezett a Pontlopók hálójába, 4:3! Ekkor már 5 szabálytalanságnál jártunk, és mivel a spori Zoli közbeavatkozását (erősen vitatható módon) szabálytalannak ítélte, büntetőhöz jutott az ellenfél. Azonban Tamás hárított, meg is fogta a labdát, és egyből indított, Miki-Léni-Kacsa összjáték végén Kacsa egy (szokásos) pimasz átemeléssel megszerezte az 5. gólunkat. Az utolsó találatunkat is Ő jegyezte, Tamás kidobásából a jobbszélen elfutva verte meg a védőt, és helyezett a hálóba. A meccs végén még ismét elhibázott egy büntetőt a Pontlopók csapata, így nem változott az eredmény, a vége: 6:3.

Nagyon örülök, hogy nem a levegőbe beszéltem (azazhogy írtam) a múlt heti értékelésben, amikor azt feltételeztem, hogy ha kell, tudunk emelni a játékunk színvonalán. Ezt mindenki láthatta ezen a mérkőzésen. Melindának ezúton is köszönjük a kitartó meccsre járást!

A mérkőzés két legnagyobb hősét külön is kiemelném. Tamás ismét csúcsformában védett, és kulcsfontosságú helyzetben fogott büntetőt. Kacsa 4 gólja mellett 2 gólpasszt is összeszorgoskodott, amit tovább nem is kell magyaráznom.

A jövő hét nagyon kemény lesz, két meccs és két nagyon jó ellenfél vár a FöldturkÁszokra. Remélem, ahogy ezt a próbát kiálltuk, úgy a következő fordulókban is remekül helyt tudunk állni (értsd: 6pont!).

 

Addig is:

Hajrá ’Ászok!

 

 

Miki

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://foldturkaszok.blog.hu/api/trackback/id/tr552440880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása