Sorsolás

Untitled Document

2012.10.23. 21:15  
FöldturkÁszok vs. Doctors

bővebben

Tabella

Untitled Document

Csapatok M P.
1. NSZK 4 12
2. Doctors 4 10
3. FölturkÁszok 4 6
3. Paksi Halászlé 4 6
3. Raubkopie 3 6
6. TFSL 4 6
6. Echnaton 4 6
8. Mezitnájk 4 6
9. Qpac 4 4
10. kaminoFutsal 3 3
11. Black Ram 4 3
12. FC Fehérvár 4 0

bővebben

Friss topikok

2010.09.25. 14:35 leni08

Újra "A" liga, fontos győzelem

Ahogy a suli elkezdődött, úgy vártuk egyre jobban a szezon kezdetét a legrangosabb ELTE ligában. Tavaszi jó szereplésünk predesztinál minket arra, hogy ősszel is a maximumot hozzuk ki magunkból. Felkészülésről alig-alig beszélhettünk a meccs előtt, abban bízhattunk hogy a nyári mozgásnak volt értéke.

Az első ellenfélnek a Fehérvárt sorsolták. Megmondom őszíntén, személy szerint nem örültem Nekik, hiszen egy sokat mozgó, sportszerű, jó csapatot ismertünk meg Bennük az évek során. Ráadásul általában akkor találkoztunk Velük, amikor Nekik szinte mindegy volt az eredmény, Nekünk meg annyira nem. Tehát nem ígérkezett könnyű kezdésnek, és a meccs bizonyította is előzetes várakozásainkat.

Rossz előjel volt, hogy Dávid mellett Andrew is megsérült, valamint a meccs napján Zsoló is rosszul lett, így a csapatorvosával konzultálva távol maradt a találkozótól. Így a szakvezetés a két Jolly Joker közül Zolit kérte meg, hogy ugorjon be aznap.

A felsoroltak ellenére nem kezdtük rosszul a meccset, sőt el is dönthettük volna talán az elején, sajnos kimaradtak a ziccerek. Ami meg is bosszulta magát, hiszen Geri kíváló védései ellenére az ellenfél szerzett vezetést. Ez kicsit vissza is vetett minket, de szerencsére szabdrúgásból Kacsa egyenlített. Félidőben 1-1 volt az állás, feszült légkör és nagy iram volt a találkozón. A második félidőben sikerült vezetést szereznünk, Ádi szerzett gólt egy szép támadás végén. Ebben a periódusban megint sok lövőhelyzetet dolgoztunk ki, de vagy a kapufa, vagy az ellenfél kiváló kapusa utunkat állta, és a kontráikban mindig benne volt a veszély. Szépen lassan kezdtünk lábban elfáradni, hiszen csupán 1 cserénk volt, míg az ellennek 3-4. Egy sikeres ellentámadás végén, az ütemtelenül elrúgott labda végül utat talált a kapunkba. A mérkőzés vége felé az ellenfélnek voltak ordító helyzetei de szerencsére Tamás a helyén volt, és nagy bravúrokkal védett, vagy blokkoltunk, tisztáztunk. A csapat szíve a helyén volt és az utsó percben egy "bedobás" után leadott lövés az elllenfél játékosának kezéről vágodott le, büntető. Kacsa bevágta. Sikerült nyernünk de hozzáteszem a döntetlen igazságosabb lett volna, és volt 1 szituáció amikor egy büntetőt Nekik is be lehetett volna fújni. De ahogy Miki mondta, ilyen meccset még nem sikerült nyernünk és a jó csapatok ismérve az, ha nem megy akkor is ott a 3 pont, vagy ahogy Kacsa még jobban összefoglalta: " Ilyen is kell b...meg!"

Jövő héten Torpedó Vodka! Az sem lesz egyszerű!

Hajrá 'Ászok!

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://foldturkaszok.blog.hu/api/trackback/id/tr552322367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sziasztok!

Először is gratulálni szeretnék, a győzelemhez.

Jó meccs volt, sajnos nyáron a mozgás nekünk is kimaradt, inkább az italnak éltünk :)

Amúgy 2 cserénk volt csak, nem 3-4, de végülis nem oszt nem szoroz:)

Az meg külön megtisztelő, hogy "kiváló kapus"-ról írtok, főleg, hogy nem is kapus vagyok, (a tavalyi egészpályás potyára sztem még talán ti is emlékeztek) csak kényszermegoldás volt, hogy beálltam a kapuba.

Amúgy mi azt beszéltük meccs, után, hogy már az is valami, hogy legalább be merte fújni a hetest, ami valóban kéz volt, mert tavaly sok ilyet egyszerűen nem mertek befújni a bírók...

további sok sikert kívánok az egész csapat nevében!

Zsolti (Fehérvár)
Köszönjük szépen!
Sok sikert kívánunk Nektek is!
süti beállítások módosítása